Assistent Schadebehandelaar Brand & Motorrijtuigen

Een goede schadeafwikkeling is voor een klant het belangrijkste van de verzekering. Voor deze belangrijke afdeling zoeken wij dan ook een echte aanpakker, die samen met de gezellige collega’s ervoor zorgt dat alle schademeldingen netjes en snel afgehandeld worden.

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt de schadebehandelaars bij de afhandeling van de schademeldingen en de behandeling van schadedossiers voor de particuliere- en zakelijke polissen. Op de schadeafdeling is er een gevarieerd werkaanbod, waarbij je medeverantwoordelijk bent voor de gehele schadebehandeling. Je onderhoudt nauw contact met zowel de tussenpersonen als met de eindklanten.

Waarom jij bij en met ons wilt werken?

Quakel Assuradeuren is een volmachtbedrijf die zich richt op de motormarkt in Nederland en België, dit doen we voor particuliere- en zakelijke verzekeringen. Het aanbod van verzekeringen varieert van enkel de verzekering voor een motor tot het verzekeren van een heel dealerbedrijf.

De komende jaren zullen de type verzekeringen die wij aanbieden nog verder worden uitgebreid in zowel Nederland als België. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Alphen aan den Rijn. Binnen het bedrijf heerst er een familiecultuur.

Jij bent:

  • Iemand die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan;
  • Proactief en gemotiveerd, je denkt in oplossingen en neemt initiatief;
  • Op communicatief vlak uitstekend onderlegd en bent in staat om op verschillende niveaus met belanghebbende partijen te schakelen;
  • Bekend met het werken in een omgeving waar je veel aan de telefoon zit;
  • Betrokken, alert en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

Je hebt:

  • Werkervaring in de verzekeringen of bij een motorzaak;
  • WFT diploma’s of bent bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Affiniteit met motoren.

Je krijgt bij ons:

Een goed salaris, passend bij je kennis en ervaring, aangevuld met uitstekende secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, een bijdrage in je pensioenopbouw, diverse personeelsuitjes, korting op je verzekeringen en een prima reiskostenvergoeding.

Verder is het mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis (of waar je dat ook wilt) te werken.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen o.a. door het volgen van diverse (vak)opleidingen, tevens is er de mogelijkheid om door te groeien.

Naast het gevarieerde werk krijg je er ook leuke collega’s bij!

Solliciteren

Heb je zin om jouw klantgerichte mentaliteit in te zetten voor Quakel Assuradeuren? Stuur dan je sollicitatie naar jurriaan@quakel.nl t.a.v. Jurriaan Kraak of bel 0172-427039.

Sollicitatieprocedure

Je kunt van ons binnen 3 werkdagen een reactie verwachten op je sollicitatie. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek met je toekomstige manager. Is er een klik tussen jullie? Dan volgt een tweede gesprek en mogelijk een case/opdracht die we dan bespreken. Als alle neuzen dezelfde kant op staan, bieden we je een contract aan en plannen we je eerste werkdag bij Quakel Assuradeuren in. Tot dan!